Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PEO & PIDS: Listele intermediare ale proiectelor respinse în etapa de evaluare tehnico-financiară preliminară pe apelurile privind înființarea de întreprinderi sociale!

Autoritatea de Management pentru Programul Educație și Ocupare (PEO) 2021 – 2027 a publicat astăzi, 11 martie 2024, lista intermediară a cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de evaluare tehnică și financiară preliminară (ETFP) pentru apelul de proiecte Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale în mediul urban – Regiuni mai puțin dezvoltate.

Dintr-un total de 305 cereri de finanțare depuse în cadrul apelului, 35 de proiecte au fost respinse. 270 de proiecte au rămas în competiție.

Tot astăzi, Autoritatea de Management pentru Programul Incluziune și Demnitate Socială (PIDS) 2021 – 2027 a publicat lista intermediară a cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de evaluare tehnică și financiară preliminară (ETFP) pentru apelurile de proiecte dedicate înființării de întreprinderi sociale în mediul rural:

  • Regiuni mai puțin dezvoltate

Dintr-un total de 298 cereri de finanțare depuse în cadrul apelului, 62 de proiecte au fost respinse. 236 de proiecte au rămas în competiție.

Descarcă lista

  • Regiunea mai dezvoltată Bucuresti – Ilfov

Dintr-un total de 14 cereri de finanțare depuse în cadrul apelului, 3 proiecte au fost respinse. 11 proiecte au rămas în competiție.

Descarcă lista

Conform comunicatului oficial, începând de astăzi, solicitantii vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2021+ Notificarea cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare preliminare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2021+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării tehnice și financiare preliminare.

Sursa: MIPE

Vizualizări: 924