Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Apelul pentru crearea unei rețele de 150 de centre de zi pentru copiii expuși riscului de a fi separați de familie a fost prelungit!

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a anunțat sâmbătă, 17 februarie 2024, prelungirea apelului de proiecte în cadrul Componentei 13 – Reforme sociale din Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR), Investiția I.1- Crearea unei rețele de centre de zi pentru copiii expuși riscului de a fi separați de familie. 

Conform comunicatului oficial, cererile de finanțare pot fi depuse până pe 1 martie 2024, ora 23.59.

Termenul estimativ pentru finalizarea etapei de evaluare este 1 aprilie 2024, iar termen estimativ pentru finalizarea etapei de contractare este 15 aprilie 2024.

Apelul de proiecte este unul competitiv, iar depunerea proiectelor se face exclusiv online, prin intermediul platformei electronice dedicate PNRR.

Reamintim că solicitanții eligibili ai acestui proiect sunt furnizori publici de servicii sociale acreditați în condițiile legii și care funcționează la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor. Aceștia pot depune proiecte individual sau în parteneriat cu alți furnizori publici sau privați de servicii sociale acreditați.

Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 330.000 Euro fără TVA.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest apel click aici.

Sursa: MFTES

Vizualizări: 330