Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Eveniment de informare privind cel de-al doilea apel de proiecte pe Programul pentru Regiunea Dunării 2021-2027

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate Națională și Punct Național de Contact pentru Programul Transnațional Dunărea și succesorul acestuia - Danube Region Programme (Programul pentru Regiunea Dunării) 2021-2027 organizează în data de 31 ianuarie 2024, online, o sesiune de informare privind desfășurarea celui de-al doilea apel de proiecte finanțat prin Danube Region Programme.

Sesiunea de informare este adresată potențialilor beneficiari ai programului (autorități publice naționale/regionale/locale, insituții de drept public sau privat, societăți comerciale etc.) și vizează în principal informarea acestora cu privire la oportunitățile oferite de noul program de cooperare transnațională (Danube Region Programme), precum și la condițiile de finanțare oferite de cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte.

Cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte a fost lansat în data de  27 noiembrie 2023, va rămâne deschis până în data de 29 martie 2024, și are un buget alocat de 3.600.000,00 euro fonduri INTERREG.

Temele dezbătute în cadrul acestor sesiuni urmăresc familiarizarea potențialilor beneficiari cu Danube Region Programme, precum și cu termenii și condițiile Manualului Aplicantului  pentru acest apel de propuneri de proiecte, elaborarea și scrierea proiectelor și aspecte privind acordarea cofinanțării naționale.

Danube Region Programme (Programul pentru Regiunea Dunării) 2021-2027 finanțează proiecte ce privesc integrarea politicilor din domeniile selectate în macroregiunea Dunării, prin proiecte ce beneficiază de un parteneriat transnațional extins, în conformitate cu prevederile comunitare şi în strânsă legătură cu obiectivele Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD).

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să se înscrie prin intermediul formularului disponibil aici sau printr-un e-mail la adresele: alina.mihalache@mdlpa.gov.ro ori camelia.nitulescu@mdlpa.gov.ro.

Evenimentul se va desfășura pe platforma ZOOM, iar participanții înregistrați vor primi un link de acces înainte de eveniment.

Sursa: MDLPA

Vizualizări: 219