Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

EIT Food caută organizații interesate să devină Hub-uri EIT Food

EIT Food este în căutarea organizațiilor care ar putea prelua rolul de EIT Food Hub, câte una în fiecare dintre țările vizate de Schema Regională de Inovare a EIT Food.

Despre Apel

Potențialele Huburi EIT Food ar trebui să fie organizații din România, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia, cuprinzând Triunghiul Cunoașterii al cercetării, învățământului superior și afacerilor, dar extinzându-se și în sectorul public, ONG-uri, interesate să abordeze provocările agroalimentare prin cooperare activă la nivel național și internațional între diverse părți interesate. 

Un Hub EIT Food ideal ar trebui să fie fie o organizație individuală, fie până la trei organizații care acționează ca un consorțiu (o organizație în calitate de entitate principală, celelalte acționând ca entități de sprijin pentru activitățile educaționale sau activitățile de creare a afacerilor și ecosistemul de start-up-uri, și, opțional, implementator al educatorilor alimentari).

Înscrierile se realizează prin completarea formularului disponibil aici.

Organizațiile interesate sunt invitate să își depună aplicațiile în limba engleză până la data de 26 ianuarie 2024, ora 23:59 CET.

Sesiuni de Întrebări și Răspunsuri (Q&A)

EIT Food va organiza o sesiune de informare despre apel, la care puteți participa pentru a pune întrebări și a primi răspunsuri:

  • 18 ianuarie 2024, între orele 10.00-11.30 CET, prin accesarea acestui link.

Sursa: EIT

Vizualizări: 155