Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MEAT: Instituțiile financiare selectate în vederea implementării Programelor naționale pentru stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a anunțat marți, 5 decembrie 2023, faptul că în urma analizei ofertelor de parteneriat ale instituțiilor de credit interesate în vederea implementării Programelor naționale pentru stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii au fost înregistrate în total 5 (cinci) oferte de parteneriat de la instituții de credit.

În acest sens, s-a constatat că toate cele 5 (cinci) oferte de parteneriat de la instituțiile de credit îndeplinesc criteriile menționate în Metodologia de selecție a instituțiilor de credit partenere Programe naționale pentru stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii prevăzute la articolul 25^1, lit. f), g) și k^2 din LEGEA nr. 346 din 14 iulie 2004 privind stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii.

Următoarele 5 (cinci) instituții financiare au primit decizii de admitere:

  • BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A.
  • ALPHA BANK ROMÂNIA S.A.
  • CEC BANK S.A.
  • UNICREDIT BANK S.A.
  • BANCA TRANSILVANIA S.A.

Descarcă analiza comparativă

Sursa: MEAT

Vizualizări: 249