Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Sesiune de informare privind apelul pentru sprijinirea antreprenorilor în dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene organizează marți, 12 decembrie 2023, începând cu ora 14.00 o sesiunea publică de informare referitoare la cerințele ghidului specific apelului de proiecte „Granturi pentru sprijinirea antreprenorilor în dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate”.

Cei interesați să participe la sesiunea publică de prezentare a criteriilor și modalității de aplicare în cadrul apelului de proiecte sunt invitați să se înscrie prin completarea formularului disponibil aici. Data limită pentru transmiterea formularului de înscriere este 11 decembrie 2023, ora 12:00.

Evenimentul se va derula atât în format fizic, cu maxim 20 de participanți la sediul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, clădirea S PARK (Strada Tipografilor Nr. 11-15), cât și în format on-line, maxim 150 persoane conectate online, pe platforma Webex. Prin completarea formularului de înscriere se va opta pentru prezența în sală sau pentru participarea online.

Agenda evenimentului va fi transmisă celor care completează și transmit formularul de înregistrare.

Sursa: oportunitati-ue.gov.ro 

Vizualizări: 303