Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PR Centru: S-a lansat apelul pentru dezvoltare urbană integrată

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, a publicat miercuri, 8 noiembrie 2023, apelul de proiecte pentru dezvoltare urbană integrată prin regenerarea spațiilor publice, punerea în valoare a patrimoniului, infrastructurii culturale și a potențialului turistic din municipiile Regiunii Centru, cu finanțare din Programul „Regiunea Centru” 2021-2027. 

Astfel, începând cu data de 08.12.2023, ora 12.00, unitățile administrativ-teritoriale de tip municipiu din Regiunea Centru pot depune proiecte pentru activități privind regenerarea spațiilor publice, inclusiv asigurarea sistemelor de securitate a cetățeanului, privind conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural și istoric și a infrastructurii din domeniul cultural, precum și privind dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii de turism.

Bugetul total alocat este de peste 129,3 milioane euro, din care resursele nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională se cifrează la aproape 110 milioane euro.

Acest apel este de tip necompetitiv cu termen limită de depunere a cererilor de finanțare, respectiv până în 08.11.2024 ora 12:00.

Descarcă documentele

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 254