Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

RO Bike Valley: Fonduri de peste 350.000 lei pentru activități care promovează mersul pe bicicletă, educația și inovația în domeniul ciclismului

Pentru al treilea an consecutiv, Fundația Comunitară Timișoara și Decathlon au lansat miercuri, 11 octombrie 2023, apelul de proiecte RO Bike Valley, un fond de finanțare care promovează mersul pe bicicletă, educația și inovația, și care se desfășoară în județele Timiș, Caraș Severin și Arad.

 „În anul 2023, în cea de-a doua ediție a programului RO Bike Valley am finanțat peste 30 de proiecte din cele trei județe. Pe întreaga durată a anului curent, echipele au organizat activități de educație rutieră pentru bicicliști, atât pentru copii cât și pentru adulți, competiții sportive, activități educaționale non-formale și de recreere pe biciclete, mini-cursuri online pentru bicicliștii începători, ture în natură pentru iubitorii de mers pe două roți, și multe altele. Facem toate acestea pentru că ne dorim ca mersul pe bicicletă să se transforme într-un stil de viață sustenabil, mai puțin poluant, care susține sănătatea și starea de bine. Ediția 2023 este încă în derulare și urmează să se încheie la finalul anului.”, a declarat Daniela Chesaru, directorul executiv al Fundației Comunitare Timișoara.

În anul 2023, finanțările celei de-a treia ediții sunt destinate organizațiilor non-guvernamentale, grupurilor de inițiativă cetățenești, dar și unităților de învățământ din cele 3 județe.

Finanțările oferite sunt nerambursabile și vor fi acordate sub formă de microgranturi cu valoare între 5000 și 15.000 lei.

Termenul limită de depunere a cererilor de intenție este 1 noiembrie 2023.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.fundatiacomunitaratimisoara.ro 

Vizualizări: 573