Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Sud-Vest Oltenia pregătește lansarea primelor apeluri de proiecte destinate mediului privat din regiune

ADR Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, pregătește lansarea primelor apeluri de proiecte destinate mediului privat din regiune. Prin Regio Sud-Vest, peste 20 de milioane de euro vor fi investite în digitalizarea microîntreprinderilor și IMM-urilor.

În acest context, marți, 10 octombrie, începând cu ora 11:00, va fi organizat un webinar live cu tema Digitalizare în folosul IMM-urilor.

Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari, webinarul organizat de ADR Sud-Vest Oltenia va reuni experți din cadrul instituției și reprezentanți ai mediului privat care dispun de know-how-ul necesar pentru a oferi soluții privind digitalizarea.

Astfel, vor fi prezentate atât informații referitoare la viitorul apel de proiecte, cât și detalii despre tehnologii și instrumente digitale care conduc la inovarea modelului de afaceri, aplicații software, tehnologii specifice de utilizare a inteligenței artificiale, securitate cibernetică etc.    

Pentru a participa la webinar, click aici.

Sursa: ADR Sud-Vest Oltenia

Vizualizări: 323