Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Anunț privind constituirea Comitetului de Coordonare a Evaluării pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Direcția Generală pentru Dezvoltarea Inovării și a Societății Digitalizate, în calitate de Autoritate de Management pentru PCIDIF, a lansat ieri, 1 august 2023, procesul de constituire a Comitetului de Coordonare a Evaluării (CCE) pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027.

Comitetul de Coordonare a Evaluării pentru PCIDIF va fi structura națională de tip partenerial, fără personalitate juridică, care îndeplinește o funcție metodologică și un rol esențial în a se asigura că actorii relevanți sunt consultați și reprezentați în planificarea și implementarea evaluării și informații despre rezultatele evaluării programului. Comitetul de Coordonare a Evaluării se va reuni în momentele cheie ale evaluării, cum ar fi finalizarea termenilor de referință, discutarea metodologiei de evaluare, rezultatele parțiale și complete și utilizarea concluziilor și recomandărilor evaluării.

Termenul de depunere a formularului de intenție este 18.08.2023. Adresa la care se vor trimite formularele de intenție semnate este: secretariat.pocidif@mfe.gov.ro .

Descarcă documentele

Sursa: MIPE

Vizualizări: 131