Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Notificare cu privire la apelul privind reducerea riscului de infecții nosocomiale

Ministerul Sănătății a publicat joi, 25 mai 2023, o notificare cu privire la apelul aferent investiției specifice PNRR/2022/C12/MS/12.4/ Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infectii nosocomiale.

Potrivit documentului, în cadrul apelului au fost depuse 211 solicitări de finanțare. Pe data de 3 martie 2023, în urma evaluării inițiale au fost aprobate pentru finanțare 65 de obiective de investiții și a fost elaborată lista de rezervă care a cuprins 146 de solicitări de finanțare. În perioada 3 martie 2023 - 28 aprilie 2023, au fost depuse un număr de 110 solicitări de reevaluare, iar în urma reevaluării s-a publicat lista cu punctajele finale.

Întrucât, dintr-o eroare tehnică și a sistemului informatic, s-a transmis automat o adresă către toți cei 211 solicitanți, prin care s-a anunțat aprobarea pentru finanțare a obiectivelor de investiții depuse, Ministerul Sănătății clarifică faptul că în urma evaluării finale, urmare a contestațiilor, au fost aprobate pentru finanțare, în limita bugetului disponibil, 116 obiective de investiții și a fost elaborată lista de rezervă care cuprinde un total de 95 de solicitări.

Descarcă Lista finală a proiectelor aprobate pentru finanțare

Descarcă Lista proiectelor aflate pe lista de rezervă

Sursa: Ministerul Sănătății

Vizualizări: 300