Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț implementare proiect „Reabilitarea și modernizarea clădirii primăriei Comunei Ernei în vederea creșterii eficienței energetice”

Anunț implementare proiect „Reabilitarea și modernizarea clădirii primăriei Comunei Ernei în vederea creșterii eficienței energetice”

UAT Comuna Ernei a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului ”Reabilitarea și modernizarea clădirii primăriei Comunei Ernei în vederea creșterii eficienței energetice” (cod proiect C10-I3-442), depus în cadrul apelului PNRR/2022/C10/I.3, I.1.3., Runda 1 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice, având ca obiectiv îmbunătățirea furnizării de servicii publice locale, prin renovarea energetica moderată a clădirilor publice la nivel local.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 10: Fondul local, Investiția I.3: Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, Investiția I.1.3. Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 2.195.114,63 RON, din care valoarea nerambursabilă finanțată din PNRR este de 1.844.634,14 RON, iar valoarea TVA decontată din bugetul de stat este de 350.480,49 RON.

Obiectivul principal al proiectului vizează creșterea eficienței energetice și îmbunătățirea calității mediului, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și reducerea consumului anual de energie finală și primară la clădirea comunei Ernei, județul Mureș.

Durata proiectului este de 12 luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul 13.02.2023 – 12.02.2024.

UAT Comuna Ernei
Tel. 0265-335206
Email: ernei@cjmures.ro

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României”

[P]

Vizualizări: 70