Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț implementare proiect „Înființarea a doua puncte de reîncarcare vehicule electrice în comuna CALMATUIU DE SUS , județul TELEORMAN”

Anunț implementare proiect „Înființarea a doua puncte de reîncarcare vehicule electrice în comuna CALMATUIU DE SUS , județul TELEORMAN”

UAT COMUNA CALMAȚUIU DE SUS, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Infiintarea a doua puncte de reincarcare vehicule electrice in comuna CALMATUIU DE SUS , judetul TELEORMAN”,  conform contractului de finantare nr. 135838/29.11.2022, cod proiect C10-I1.3-91 în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 Fondul Local, Investitia  I.1.3 - Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice, Titlul apel: PNRR/2022/C10/I.3, RUNDA 1. Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României şi din fonduri naţionale.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 luni, incepand cu data semnarii contractului de finantare 06/12/2022, pana la data de 06/12/2025.

Obiectivul proiectului il reprezinta Asigurarea Infrastructurii pentru Transportul Verde - achizitionarea de statii de reincarcare vehicule electrice in comuna CALMATUIU DE SUS , judetul TELEORMAN.

Obiective urmarite prin implementarea proiectului sunt urmatoarele:

  • Infiintarea a doua puncte de reincarcare vehicule electrice;
  • Dezvoltarea infrastructurii de alimentare a vehiculelor cu energie electrica;
  • Imbunatatirea calitatii mediului ;
  • Dezvoltarea transportului ecologic;
  • Cresterea numarului de automobile electrice;
  • Dezvoltarea economica a localitatii;
  • Cresterea numarului de utilizatori de automobile electrice si hybrid in urmatorii ani si de a dezvolta infrastructura necesara alimentarii acestor automobile;
  • Constientizarea beneficiilor utilizarii autovehiculelor prietenoase cu mediul inconjurator.

Valoarea totală a proiectului este de 292.900,65 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 292.900,65 lei, valoare eligibila din PNRR 246.135,00 lei, valoarea TVA aferenta cheltuielilor eligibile din PNRR 46.765,65 lei.

Informații suplimentare se pot obține la sediul UAT COMUNA CALMATUIU DE SUS, JUDETUL TELEORMAN, , tel: 0247356211, e-mail: primar@primariacalamtuiudesus.ro;

[P]

Vizualizări: 148