Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Nord-Vest organizează noi Focus Grupuri de Descoperire Antreprenorială

ADR Nord-Vest, prin Departamentul Specializare Inteligentă, își propune să cunoască și să sprijine inovatorii din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest în cadrul unor noi Focus Grupuri de Descoperire Antreprenorială – ediția ONLINE, mai 2023.

Scopul organizării acestor focus grupuri este de a extinde înțelegerea domeniilor de Specializare Inteligentă, de a actualiza portofoliul de proiecte regionale, dar și de a prezenta finanțările ce urmează a fi lansate prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027.

Fie că ești reprezentantul unei companii, al unui centru de cercetare, lucrezi în universitate, ONG, primărie sau alt tip de organizație, ADR Nord-Vest îți oferă posibilitatea să îți prezinți ideea ta inovatoare sau care își propune să sprijine inovarea.

Când?

  • 17 mai 2023, 10:00 A.M., în domeniile: Sănătate, Cosmetice și suplimente alimentare, Agroalimentar, domeniu transversal TIC;
  • 18 mai 2023, 10:00 A.M., în domeniile: Materiale noi, Tehnologii de producție avansate, domeniu transversal TIC.

Ce vei face în cadrul atelierelor de descoperire antreprenorială?

  • Vei fi sprijinit să înțelegi mai bine ce presupune Smart Specialization Strategy (Strategia de Specializare Inteligentă)– RIS3 NV;
  • Îți vor fi oferite informații despre tipurile de proiecte și apeluri de finanțare care urmează să fie lansate în cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027;
  • Se va crea cadrul necesar prezentării și validării ideii tale și, dacă va fi nevoie, vei fi ajutat să identifici potențiali parteneri;
  • Îți va rămâne o homework, completarea unui formular în cadrul căruia ideea propusă va fi detaliată.

O parte dintre ideile susținute vor putea fi dezvoltate mai mult în cadrul evenimentului Project Development Lab organizat online, în data de 30 mai 2023; acesta fiind un eveniment dedicat Parcurilor de Specializare Inteligentă.

Înscrierea la atelierele de descoperire antreprenorială organizate ONLINE se face prin completarea următorului formular disponibil aici până în data de 15 mai 2023, ora 10:00. Înainte de eveniment vei primi o invitație pentru Zoom pe adresa de e-mail furnizată în formular.

Pentru a-ți prezenta ideea poți să trimiți până în data de 15 mai 2023, ora 14:00, o prezentare care să atingă următoarele subiecte: nevoia/problema, soluția propusă, piața, resurse existente, buget necesar, avantajul competitiv, rezultatele propuse. În cazul în care nu ai o un model propriu de prezentare poți solicita template-ul ADR Nord-Vest prin formularul de înscriere sau printr-un e-mail la adresa specializare.inteligenta@nord-vest.ro.

Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 323