Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Înscrieri deschise pentru programul Orașul în mișcare 2023

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara a lansat programul Orașul în mișcare privind finanțarea nerambursabilă a proiectelor sportive, în anul 2023, din bugetul local al Municipiului Timișoara.

Prin acest program se finanțează proiecte sportive care își propun să susțină colaborările locale, să pună în valoare inițiative sportive locale și să crească gradul de activitate sportivă pentru diferite segmente de populație, în Timișoara. Se urmărește punerea în valoare a diversității lumii sportive locale, pe implicarea oamenilor în activități sportive de masă sau de performanță care pun accent pe relația dintre mișcare și sănătate, pe accesibilizarea cadrelor profesioniste pentru practicarea sportului, pe consolidarea relațiilor sociale între comunități sportive și între membrii acestora.

Finanțarea se adresează persoanelor juridice fără scop patrimonial, de drept public sau privat, constituite ca structuri sportive în România, care derulează activități menite să crească gradul de practicare a sportului și a mișcării pentru cât mai mulți cetățeni,amatori sau sportivi de performanță, ai Municipiului Timișoara.

Buget total al programului este de 2.500.000 lei.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara

Vizualizări: 298