Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț implementare proiect „Investiții destinate retehnologizării societății BRIZA MĂRII NEGRE SRL”

Anunț implementare proiect „Investiții destinate retehnologizării societății BRIZA MĂRII NEGRE SRL”

BRIZA MĂRII NEGRE SRL, în calitate de beneficiar al unei finanțări accesate prin intermediul Acțiunii 4.1.1 Investiții în activități productive din cadrul Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, a demarat, începând cu data de 10.02.2023, implementarea proiectului „Investiții destinate retehnologizării societății BRIZA MĂRII NEGRE SRL”, cod MySMIS 160472, în baza Contractului de finanțare nr. 1048 din 10.02.2023, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.  

Obiectivul general al proiectului vizează dezvoltarea societății BRIZA MĂRII NEGRE SRL și creșterea competitivității acesteia prin realizarea unei investiții în scopul dezvoltării activității deja prestate conform codului CAEN 5510 - Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, la locația din Loc. Eforie Nord, Oraş Eforie, Aleea BELONA-VRAJA MĂRII, Județ Constanţa, în sensul normelor ce reglementează ajutorul de stat vizând o investiție în dotarea spațiilor de prestare servicii deja existente la nivelul unității de cazare. Este vizată în mod direct achiziționarea de echipamente/dotari/mobilier necesare în vederea prestării serviciilor hoteliere/de cazare în domeniul specific codului CAEN 5510 - Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, ce vor fi în conformitate cu standardele, normele și legislația în vigoare, astfel încât serviciile specifice ce urmează a fi furnizate să se situeze la un înalt grad de competitivitate.

Rezultate asteptate - Intenționăm ca în următorii ani sa fim printre unitățile de cazare ce oferă cele mai diversificate și performante servicii de cazare și totodată să dispunem de toate echipamentele necesare pentru a realiza performanța în domeniul de activitate. Investiția cuprinde dotarea cu echipamantele necesare desfășurării fluxului tehnologic specific, prin achiziționarea pentru desfășurarea activității hoteliere/de cazare a celor mai bune echipamente/dotari/mobilier necesare în sala de fitness și gimnastică cât și în sectoarele de kinetoterapie, fizioterapie, hidroterapie, cabinet medical sau tratamente cu namol și parafină.

De asemenea, prin achiziționarea de instalaţii/echipamente specifice în scopul obţinerii unei economii de energie, respectiv pompe de caldura ECO, dorim să contribuim la o investiție verde și la atenuarea schimbărilor climatice fără a prejudicia în mod semnificativ alte obiective de mediu.

O data cu accesarea fondurilor nerambursabile vom spori competitivitatea societății BRIZA MĂRII NEGRE SRL, prin consolidarea poziției pe piața serviciilor de profil, precum și prin îmbunătățirea condițiilor de viată ale comunităților locale și regionale prin menținerea numărului de angajați înregistrat la nivelul anului 2020, cu respectarea principiilor egalității de șanse și tratament, de gen și nediscriminării.

Valoarea totală a proiectului de investiții este de 3.630.989,85 lei, din care 1.834.112,53 lei valoarea eligibilă nerambursabilă, și 987.599,05 lei valoarea eligibilă cofinanțarea Beneficiarului.

Proiectul se implementează în perioada 10.02.2023 – 31.08.2023  la adresa din Localitatea Eforie Nord, Oraş Eforie, Aleea BELONA-VRAJA MARII, Județ Constanța, ROMÂNIA.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

BRIZA MARII NEGRE SRL

Adresa: Localitatea Eforie Nord, Oraş Eforie, Aleea BELONA-VRAJA MARII, Județ Constanța.

Telefon: 0752106160; FAX: 0241742401

E-mail: gabivserban@yahoo.com.    

Persoană de contact: SCHRODER MARKUS – Manager de proiect

[P]

Vizualizări: 129