Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Obarsia Closani – Bor, situatii de urgenta

Consiliul Local Obarsia Closani, în parteneriat cu Consiliul Judetean Mehedinti si Primaria orasului Bor, deruleaza proiectul „Obarsia Closani – Bor, situatii de urgenta”, finantat în cadrul Programului de Vecinatate Romania – Serbia 2004 - 2006”, PHARE CBC 2006. Valoarea totala a proiectului este de 234.758 euro iar durata de implementare este de 12 luni.

Proiectul urmareste modernizarea si cresterea eficientei administratiei publice pentru gestionarea situatiilor de urgenta, atat la nivelul comunei Obarsia Closani cat si la nivelul orasului Bor, precum si dotarea cu mijloace tehnice si materiale a serviciului de voluntariat pentru situatii de urgenta din cadrul Primariei Obarsia Closani.

Prin intermediul acestui proiect se va achizitiona un buldo-excavator necesar administratiei publice locale pentru interventii în situatii de urgenta, se vor instrui membrii serviciului de voluntariat din comuna Obarsia Closani (aproximativ 30 persoane), precum si 10 reprezentanti ai primariei Bor, în domeniul interventiei în situatii de urgenta si se va dota cu echipamentele necesare serviciul de voluntariat din cadrul comunei.

„În concordanta cu Documentul Comun de Programare, obiectivul global al Programului de Vecinatate 2004 – 2006 este atingerea unei dezvoltari economico – sociale echilibrate în zona de granita dintre Romania si Serbia prin aplicarea principiilor cooperarii transfrontaliere ”

Persoana de contact:
EC. MINA ALINA BURTEA
Consiliul Judetean Mehedinti
Directia de Dezvoltare Regionala, Relatii Publice, Relatii Externe
TEL/FAX: 0040 352 52 11 60
MOBIL: 0040 728 98 91 51

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 104