Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

EACEA: Apel de propuneri privind memoria europeană

Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură a lansat săptămâna trecută un apel de propuneri privind memoria europeană. Finanţarea vizează sprijinirea proiectelor care au ca scop comemorarea unor evenimente definitorii în istoria modernă a Europei.

Propunerile trebuie să fie depuse de un consorțiu format din cel puțin 2 solicitanți (solicitant principal „coordonator") și cel puțin un co-solicitant, care nu este o entitate afiliată sau partener asociat.

Bugetul disponibil al cererii de propuneri este de 10.200.000 euro.

Termenul limită de depunere este 6 iunie 2023 – 17:00:00 CET (Brussels time).

Mai multe informații despre apel găsiți aici.

Sesiune de informare

Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură (EACEA) organizează o sesiune de informare pe 7 martie 2023, între orele 10:30 și 13:30, pentru a prezenta oportunitățile de finanțare din cadrul apelului de propuneri de proiecte privind memoria europeană (CERV-2023-CITIZENS-REM).

Pe lângă prezentarea obiectivelor, priorităților și rezultatelor așteptate ale apelului, sesiunea acoperă și partea practică a modului de pregătire și depunere a propunerilor. EACEA va prezenta, de asemenea, condițiile generale ale apelului și calendarul preconizat pentru evaluare.

Evenimentul va avea loc online prin Webex și se va desfășura în limba engleză. Pentru a putea participa este necesară înregistrarea, până la 5 martie 2023.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: EACEA

Vizualizări: 214