Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lista preliminară a candidaților admiși și respinși în cadrul Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional București-Ilfov 2021-2027

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional București-Ilfov 2021-2027, a finalizat procesul de selecție a partenerilor relevanți din domeniul social, economic și ai unor reprezentanți ai societății civile, ai mediului universitar și de cercetare în cadrul Comitetului de Monitorizare al Programului Regional București-Ilfov 2021-2027 (CM PR BI). 

Potrivit comunicatului oficial, procesul s-a bucurat de un mare interes fiind colectate 32 de candidaturi din partea actorilor regionali. În conformitate cu metodologia de constituire a CM PR BI dintre candidaturile primite au fost selectate 13 entități.

Candidații declarați respinși au dreptul de a contesta decizia de respingere în termen de 3 zile lucrătoare de la publicarea pe pagina web a ADR BI a Listei preliminare a candidaților declarați admiși ca urmare a selecției membrilor CM PR BI 2021-2027 – 24.02.2023. Contestația va trebui transmisă prin e-mail la adresa secretariatcmprbi@adrbi.ro. Aceasta trebuie să fie semnată de către reprezentantul legal al entității care contestă rezultatul selecției.

Descarcă lista preliminară

Sursa: ADR BI

Vizualizări: 180