Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Relansarea apelului privind dezvoltarea consorțiilor regionale pentru învățământ dual!

În baza Ordinului Ministrului educației nr. 3.071 din 19.01.2023, Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și investiții finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a redeschis ieri, 2 februarie 2023, apelul PNRR/2022/C15/MEDU/I6/Program-pilot pentru dezvoltarea consorțiilor regionale pentru învățământ dual în cadrul Investiției 6 - „Dezvoltarea a 10 consorții regionale și dezvoltarea și dotarea a 10 campusuri profesionale integrate” . 

Obiectivul apelului este dezvoltarea și dotarea de consorții profesionale integrate care să contribuie la dezvoltarea învățământului profesional, atât prin creșterea numărului de domenii de calificări și de absolvenți, cât și prin asigurarea unui parcurs educațional complet pentru elevii înscriși în învățământul dual. 

Beneficiarii prezentului apel de proiecte sunt Consorțiile regionale pentru învățământ dual, înființate conform Metodologiei privind constituirea consorțiilor pentru învățământ dual aprobată prin Ordinul ministrului educației nr. 6.216/2022, cu modificările și completările ulterioare. 

Alocarea financiara totală a apelului de proiecte este de 338 mil. euro, valoare eligibilă din PNRR, fără TVA. Valoarea maximă a unui proiect aferent unui Consorțiu este de 21,12 mil. euro.

Termenul limită de depunere a proiectelor este 20.02.2023, la ora 23:59. Acestea se depun în platforma electronică dedicată PNRR

Descarcă documentele

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Ministerul Educației

Vizualizări: 173