Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Listele cu obiectivele care îndeplinesc criteriile necesare includerii în cadrul rutelor turistice/culturale în vederea promovării, respectiv restaurării, în cadrul programului România Atractivă

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de coordonator de reforme și investiții, a anunțat joi, 2 februarie 2023, finalizarea procesului de evaluare propuneri de obiective în vederea includerii în cele 12 rute turistice / culturale în cadrul programului România Atractivă și publică listele cu obiectivele selectate în vederea promovării și a restaurării, în cadrul celui de-al treilea apel. Alocarea financiară totală a prezentului apel este de 49,91 mil. euro.

Descarcă documentele

Pentru obiectivele admise spre restaurare se vor putea depune cereri de finanțare în cadrul apelului de proiecte ce urmează a se lansa în perioada imediat următoare.

Totodată, s-a constituit Lista rezervă restaurare -apel 3 ce cuprinde obiectivele care au obținut punctaj la secțiunea restaurare, dar care nu se încadrează în alocarea financiară a apelului, precum și listele consolidate – Listă promovare consolidată, Listă restaurare consolidată, ce cuprind toate obiectivele selectate pentru promovare și restaurare în cadrul celor trei apeluri derulate până în prezent.

Descarcă listele

Contestațiile se pot transmite în termen de 30 de zile de la publicare, respectiv până la data de 05 martie 2023, la adresa de email contestatii.c11@mfe.gov.ro.

Sursa: MIPE

Vizualizări: 506