Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Consultare publică cu privire la Fondul european de dezvoltare regională și Fondul de Coeziune 2014-2020 – Evaluare ex-post

Comisia Europeană a deschis miercuri, 18 ianuarie 2023, consultarea publică „Fondul european de dezvoltare regională și Fondul de coeziune 2014-2020 – Evaluare ex-post”.

Obiectivul procesului de consultare este de a oferi principalelor părți interesate posibilitatea de a-și exprima opiniile și experiența privind investițiile evaluate și de a le încuraja să contribuie la canalele de colectare a datelor care vor fi puse în aplicare în timpul evaluării, cum ar fi sondajele, forumurile de experți etc.

Publicul țintă al acestei consultări publice este reprezentat de principalele părți interesate direct și implicate în perioada de programare 2014-2020, cum ar fi părțile interesate implicate în gestionarea programelor operaționale, părțile interesate implicate în realizarea operațiunilor FEDR și FC în calitate de promotori sau beneficiari de proiecte, beneficiarii direcți ai sprijinului FEDR și FC, organismele de monitorizare, control și evaluare, precum și publicul.

Puteți participa la această consultare publică completând chestionarul online. Chestionarele sunt disponibile în unele sau în toate limbile oficiale ale UE. Puteți completa răspunsurile în oricare din limbile oficiale ale UE.

Dacă sunteți în imposibilitatea de a utiliza chestionarul online, puteți trimite întrebări pe adresa de e-mail: REGIO-EVAL@ec.europa.eu

Din motive de transparență, organizațiile și întreprinderile care participă la consultări publice sunt invitate să se înscrie în Registrul de transparență al UE. Pentru a vă trimite părerea, trebuie să vă creați un cont sau să vă conectați utilizând un cont de pe o rețea socială.

Consultarea publică este deschisă până pe 12 Aprilie 2023.

Pentru mai multe detalii click aici.

Sursa: Comisia Europeană

Vizualizări: 139