Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lista proiectelor aprobate la finanțare pe apelul POCU pentru îmbunătățirea competențelor și creșterea ocupării șomerilor și persoanelor inactive

AM POCU a publicat astăzi, 29 noiembrie 2022, lista intermediară a cererilor de finanțare care au fost aprobate în etapa de evaluare tehnico-financiară pentru apelul de proiecte POCU/1080/3/16/ Operațiune compozită OS 3.1, 3.4 – Îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale și creșterea gradului de ocupare a șomerilor și persoanelor inactive în corelare cu nevoile pieței muncii.

Începând de astăzi, solicitanții vor primi prin sistemul electronic MySMIS 2014, Notificarea cu privire la rezultatul evaluării tehnice-financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul evaluării tehnice-financiare.

Proiectele aflate pe lista intermediară a cererilor de finanțare care au fost aprobate în etapa de evaluare tehnico-financiară vor intra în procesul de contractare începand cu data încheierii termenului de depunere a contestațiilor în situația în care rezultatul evaluării tehnico-financiare nu este contestat. În cazul în care rezultatul evaluarii tehnico-financiare este contestat, proiectele vor intra în procesul de contractare după soluționarea contestațiilor.

Descarcă lista

Sursa: MIPE

Vizualizări: 1354