Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PRESS ON GREEN POWER: Eveniment online dedicat tranziției către economie verde, competitivă și durabilă

Asociația pentru Dezvoltare Organizațională Inovare și Sustenabilitate cu sprijinul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru și împreună cu OMV Petrom, organizează un eveniment cu și pentru actorii relevanți din mediul privat si public, care vizează conștientizarea acestora cu privire la oportunitatea accesării și valorificării fondurilor europene pentru proiecte sustenabile, durabile, care să sprijine comunitățile locale și regionale și să crească calitatea vieții, cu precădere în județele vizate de tranziția justă.

Teme de discutat:

  • Succesul tranziției către o economie verde, competitivă, durabilă, cu ajutorul instrumentelor și programelor de finanțare ale UE.
  • Cooperare între companii și autorități, posibil prin responsabilitate clară, stabilitate și investiții financiare, tehnologie nouă și angajament politic.
  • Context si mediu favorabil pentru a dezvolta ecosistemul valoric pentru tranziția justă, cu o regiune mai inteligentă, mai verde, mai sigură.

Acest eveniment se va desfășura în limba română și va avea loc pe 27 octombrie 2022, între orele 10.00 – 12.00 EET, pe platforma zoom.

Pentru a vă înregistra click aici.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 261