Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Asociația Măgurele Science Park organizează evenimentul Finanțarea ideilor inovatoare, creșterea afacerii tale: EIC Accelerator

Pentru a deschide o afacere, pentru a-i menține activitatea în parametri optimi și a-i crește profitabilitatea pentru a scala și internaționaliza, accesul la finanțare este un factor vital.

Cu toate acestea, problema majoră cu care se confruntă companiile este legată de faptul că accesarea finanțărilor este adesea obstrucționată de mai mulți factori.

Accesul la finanțare pentru IMM-uri a devenit o prioritate pentru UE, având în vedere potențialul lor de a contribui la inovare, crearea de locuri de muncă și creșterea economică.

De aceea, Asociația Măgurele Science Park organizează evenimentul tematic Finanțarea ideilor inovatoare, creșterea afacerii tale: EIC Accelerator.

Când & unde?

11 octombrie 2022, în intervalul 11:00-13:30, via Zoom

Cine poate participa?

Evenimentul este dedicat cu precădere IMM-urilor, dar și startup-urilor și companiilor spinout, universităților și centrelor de cercetare cu inovații în aproape orice domeniu de tehnologie sau aplicație, care au nevoie de finanțare pentru a-și dezvolta ideile/afacerea, însă care poate nu știu de unde să înceapă acest demers.

Invitații evenimentului vor trece în revistă care sunt oportunitățile de finanțare prin EIC Accelerator, dar vor aduce în prim-plan și povești de succes, alături de sfaturi utile pentru obținerea de finanțare.

În urma prezentărilor, membrii și publicul vor avea ocazia să interacționeze prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Participarea este gratuită, însă este necesară înscrierea în prealabil aici

Agendă eveniment „Finanțarea ideilor tale, creșterea afacerii tale: EIC Accelerator”

  • 11.00 -11.15 Bun venit și prezentarea invitaților
  • 11.15 – 11.45 Oportunități de finanțare prin EIC Accelerator și sprijinul disponibil pentru întreprinderi pentru a asigura cu succes finanțarea de care au nevoie
  • 11.45-12.15 Dezvoltarea și extinderea inovațiilor care pot revoluționa piața și avea un impact pozitiv în societate
  • 12.15 – 12.45 Povești de succes
  • 12.45 – 13.00 Sfaturi și trucuri
  • 13.00 – 13.20 Întrebări și răspunsuri
  • 13.20 – 13.30 Concluzii & Închidere

Sursa: Asociația Măgurele Science Park 

Vizualizări: 71