Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiectul pentru construirea unei creșe mici în municipiul Giurgiu a fost selectat pentru finanțare

În data de 26 iulie 2022, Primăria municipiului Giurgiu, prin direcția de resort a depus, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, cererea de finanțare pentru proiectul ”Proiect tip creșă mică – construirea, echiparea și operaționalizarea unei creșe moderne și eficiente energetic în municipiul Giurgiu”. Acesta a fost selectat, de curând, pentru finanțare.

Proiectul presupune construirea unei creșe mici, eficientă energetic, echipată și operaționalizată pe un teren situat pe intrarea Dâmboviței care va deservi 40 de copii, valoarea investiției ridicându-se la 2.005.806,54 euro fără T.V.A, la un curs euro de 4,98 lei, respectiv 9.988.916,57 lei, fără T.V.A.

Investiția propusă conduce la îndeplinirea obiectivului general propus pentru acest apel de proiecte, respectiv, „creșterea capacității sistemului de învățământ pentru serviciile de educație timpurie antepreșcolară, prin construirea, echiparea și operaționalizarea a 110 creșe eficiente energetic, care vor deservi aproximativ 4.500 de copii, cu prioritate a celor din comunități marginalizate și grupurilor vulnerabile.”

Sursa: Primăria Giurgiu

Vizualizări: 188