Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Este admisă depășirea plafoanelor maxime aferente valorii totale/valorii eligibile/valorii finanţării nerambursabile a proiectelor finanțate prin POR

AM POR a publicat ieri, 13 septembrie 2022, OMDLPA 2375/2022 privind completarea ghidurilor solicitantului - condiţii specifice de accesare a fondurilor aferente apelurilor de proiecte organizate în cadrul Programului Operaţional Regional 2014- 2020. 

Astfel, în conformitate cu dispoziţiile Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 64/2022 privind ajustarea preţurilor şi a valorii devizelor generale în cadrul proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile, cu modificările și completările ulterioare, în perioada de implementare a proiectelor finanțate în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, este admisă depășirea plafoanelor maxime aferente valorii totale/ valorii eligibile/ valorii finanţării nerambursabile a proiectelor, după cum sunt reglementate în ghidurile solicitantului - condiţii specifice de accesare a fondurilor aferente apelurilor de proiecte.

Potrivit documentului oficial, prevederile ordinului intră în vigoare începând cu data publicării acestuia pe site-ul AM POR. 

Descarcă ordinul

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro 

Sursa: AM POR

Vizualizări: 365