Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POC 4.1.1: Listele cu proiectele depuse ordonate în funcție de punctajele obținute

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat vineri, 9 septembrie 2022, listele aplicanților înscriși, împreună cu rezultatele verificării automate efectuate de platforma IMM Recover, pentru Acțiunea 4.1.1. din Programul Operațional Competitivitate (POC).

În perioada de înscriere au aplicat 2.517 firme pentru schema de ajutor de stat și schema de ajutor de minimis. Dintre acestea sunt 1844 aplicații (1802 eligibile) pentru schema de ajutor de stat și 673 aplicații (639 eligibile) pentru schema de ajutor de minimis.

Descarcă Lista solicitanților înscriși pentru Acțiunea 4.1.1 POC – Schema de ajutor de stat

Descarcă Lista solicitanților înscriși pentru Acțiunea 4.1.1 POC – Schema de ajutor de minimis

Proiectele au fost ierarhizate în funcție de criteriile de departajare, așa cum sunt descrise în Ghidul Solicitantului, se arată în comunicatul oficial. Clasamentul prezentat în urma verificării automate efectuată de platforma IMM poate suferi modificări, în urma procesului de evaluare.

Conform procedurii, proiectele stabilite automat ca fiind neeligibile, precum și cele care nu au obținut punctajul minim pentru a fi selectate la finanțare (60 de puncte), vor primi decizie de respingere prin platforma IMM Recover. Solicitanții care au depus aceste proiecte pot contesta rezultatul evaluării automate în termen de 30 de zile de la momentul respingerii.

Proiectele vor fi selectate la finanțare în ordinea descrescătoare a punctajelor în urma evaluării și în limita bugetului aprobat pe fiecare dintre scheme. 

Contractarea proiectelor este programată să înceapă la 16 septembrie.

Sursa: MIPE

Vizualizări: 3272