Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Alte 589 de dosare acceptate în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat marți, 7 iunie 2022, liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 7 iunie 2022.

În această etapă, în cadrul Programului Rabla Clasic au fost acceptate 365 dosare pentru 578 autovehicule și 2 motociclete. De asemenea, au fost publicate 4 contestații pentru 7 autovehicule.

Lista este disponibilă aici.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 224 dosare acceptate pentru 449 autovehicule electrice, dintre care 355 pur electrice și 92 hibrid plug-in și 2 motociclete electrice. De asemenea, a fost publicată o contestație pentru 1 autovehicul hibrid plug-in.

Lista este disponibilă aici.

În cadrul Programului Stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice în municipiile reședințe de județ, a fost acceptat un dosar depus de Primăria Municipiului Târgu-Mureș, în valoare 815.616,71 lei.

Lista este disponibilă aici.

Sursa: AFM

Vizualizări: 156