Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Noul Bauhaus European: Sprijin pentru orașe pentru inițiative locale. Asistență tehnică pentru municipalitățile mici și mijlocii

Apelul, lansat la finalul lunii martie 2022, oferă asistență tehnică municipalităților mici și mijlocii, care nu au capacitatea sau expertiza necesară pentru a-și transforma ideile de proiecte în realitate.

20 de concepte de proiect la nivel local selectate în cadrul apelului vor beneficia de sprijin personalizat pe teren oferit de un grup de experți interdisciplinari pentru a modela conceptele pe linia Noului Bauhaus European și a obiectivelor Pactului Verde.

Sprijinul din partea politicii de coeziune este menit să ajute la introducerea unei abordări la nivel local a inițiativelor NEB la nivel regional și local și să implice autoritățile publice din statele membre pentru a lansa mai multe proiecte noi Bauhaus europene la nivel național.

Toate autoritățile publice subnaționale care administrează mai puțin de 100.000 de locuitori și au toate competențele legale necesare pentru implementarea proiectului preconizat sunt eligibile pentru acest apel și sunt considerate drept „autoritate publică competentă”.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 23 mai 2022.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

fonduri-structurale.ro

Sursa: DG REGIO

Vizualizări: 507