Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

25.000 de euro în cadrul Techcelerator pentru echipe antreprenoriale cu planuri de afaceri digitale deep tech!

Techcelerator și ROTSA au lansat, în România și Bulgaria, Venture Program, programul de pre-accelerare din cadrul EIT Digital, dezvoltat pentru a sprijini echipele antreprenoriale aflate în stadiu incipient în călătoria lor către piața vizată.

Echipele antreprenoriale, neîncorporate, cu planuri de afaceri digitale deep tech, sunt încurajate să aplice până pe 8 aprilie 2022.

Echipele selectate vor primi un training intens de 8 săptămâni, vor beneficia de sprijin pentru a-și construi MVP-ul, precum și de sprijin financiar din partea investitorilor, pentru a naviga eficient prin primul an de construire a afacerii lor.

Programul va selecta echipe multidisciplinare neîncorporate, cu cele mai bune idei de afaceri inovatoare, PoC sau prototip într-una dintre verticalele pieței EIT Digital 5:

  • Digital Industry
  • Digital Cities
  • Digital Wellbeing
  • Digital Tech
  • Digital Finance

Printre alte criterii de selecție se numără: provocarea de piață sau de afaceri abordată, tehnologia care stă la baza produsului/serviciului, cât de inovator este produsul, piața globală și riscurile aferente modelului de afaceri.

Toate echipele acceptate vor primi un grant de 5.000 de euro la selectarea în program. Echipele câștigătoare vor primi un grant de până la 25.000 euro.

Programul de pre-accelerare începe pe 10 mai, durează 2 luni și se va organiza online. Programul complet durează până pe 30 noiembrie 2022.

Înscrierile se pot face aici.

Mai multe informații despre program sunt disponibile aici.

Sursa: Romanian Tech Startups Association (ROTSA)

Vizualizări: 647