Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

46 de aplicații admise intermediar pe apelul pentru microelectronică IPCEI-MECT

Ministrul Economiei, Florin Spătaru a anunțat încheierea primei etape de preselecții a proiectelor pentru microelectronică IPCEI-MECT. Potrivit acestuia, în urma evaluării au fost admise intermediar 9 aplicații pentru potențiali participanți direcți și 37 de aplicații pentru potențiali participanți indirecți.

În data de 07 februarie 2022, ora 10:00, s-a încheiat perioada de transmitere a aplicațiilor pentru procesul de preselecție la Proiectul Important de Interes Comun European în Microelectronică și Tehnologia Comunicațiilor, fiind înregistrate 10 aplicații pentru potențiali participanți direcți și 38 de aplicații pentru potențiali participanți indirecți.

În cadrul procesului de evaluare a aplicațiilor înregistrate, a fost finalizată Etapa I, de verificare a conformității administrative și a eligibilității potențialilor participanți direcți și indirecți și a proiectului, iar rezultatele au fost comunicate fiecărui participant.

Etapa următoare constă în evaluarea tehnică și financiară pentru cele 9 aplicații admise pentru potențialii participanți direcți și rezultatul final atât pentru potențialii participanți direcți, cât și indirecți.

Potrivit comunicatului oficial, ministerul Economiei derulează procesul de preselecție conform graficului stabilit. În data de 25 februarie 2022 va fi transmisă notificarea Comisiei Europene cu privire la potențialii participanți admiși în urma procesului de preselecție.

Sursa: Ministerul Economiei

Vizualizări: 157