Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Granturile SEE: Apel pentru proiecte bilaterale de formare profesională

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în domeniul Educației și Formării Profesionale a anunțat lansarea unui nou apel pentru proiecte bilaterale de formare profesională pentru decidenți politici și reprezentanți ai unităților de învățământ din învățământul profesional și tehnic.

În cadrul apelului pot aplica unităţi de învăţământ din Învăţământul Profesional şi Tehnic care furnizează educație și formare pentru calificări în domeniile mecanică, electronică, automatică și construcții.

Apelul are în vedere facilitarea activităților cu scop de învățare între România și Statele Donatoare (realizate atât prin mobilitati sau prin activitati virtuale) și are un buget total de 50.000 euro.

În timpul unei vizite de studiu care va avea loc în Norvegia și care este precedată de webinare cu experți norvegien, participanţii din România vor identifica cele mai bune practici și vor învăța de la instituțiile și companiile vizitate cum să îmbunătățească, pentru elevii români din ÎPT, învățarea prin practică la locul de muncă.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 15 martie 2022.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ANPCDEFP

Vizualizări: 415