Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Spații Verzi, ediția 2022: Peste 840.000 lei pentru proiecte destinate ariilor naturale protejate și permaculturii în zone urbane

MOL România și Fundația pentru Parteneriat au lansat cea de-a 16-a ediție a Programului Spații Verzi, o inițiativă de responsabilitate socială, prin intermediul căreia susțin proiecte al căror scop este să stimuleze implicarea copiilor şi a tinerilor în inițiative de protejare a mediului.

În cadrul apelului, ONG-urile își pot depune proiectele pe componenta de Arii Naturale Protejate, a cărei finanțarea acordată proiectelor a fost majorată de la 26.000 de lei/proiect la 35.000 de lei/proiect, comparativ cu ediția anterioară a programului.

Suplimentar, ONG-urile pot obține finanțare și pentru o nouă categorie, Permacultură în zone urbane, care vizează dezvoltarea agriculturii durabile în mediul urban. Pentru ediția de anul acesta a programului, MOL România oferă finanțare în valoare de peste 840.000 de lei, iar organizațiile pot depune cereri de finanțare până pe data de 24 februarie 2022.

În contextul pandemiei de coronavirus, componenta Spații Verzi Urbane a programului a fost suspendată din cauza faptului că proiectele aveau prevăzute preponderent activități care vizau implicarea unor grupuri mari de copii şi tineri. Această componentă a fost înlocuită cu cea de permacultură.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Mol România

Vizualizări: 1042