Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiect "Navodari-Kavarna: Dezvoltare locala conjugata si cooperare"

În zilele de 6 si 7 august 2008 a avut loc, la Kavarna, cel de-al doilea seminar de instruire desfãsurat în cadrul proiectului „Nãvodari-Kavarna: Dezvoltare localã conjugatã si cooperare”, proiect implementat de Primãria Orasului Nãvodari. Zece angajati ai primãriei Nãvodari au participat, la Kavarna, oras cu care sunt înfrãtiti din anul 2006, alãturi de zece angajati ai primãriei Kavarna, la seminarul cu tema „Management de proiect si instrumente structurale de dezvoltare locala”.

În prima parte a seminarului au fost abordate tematici precum instrumentele structurale de dezvoltare localã, detalierea programelor operationale si prezentarea programului operational Dezvoltarea capacitãtii administrative. În cea de-a doua zi functionarii celor douã administratii locale au fost instruiti cu privire la pasii în vederea pregãtirii si sustinerii proiectelor de dezvoltare localã, proiectelor cu impact transfrontalier si managementul de proiect.

Informatii suplimentare pot fi solicitate responsabilului vizibilitate si promovare proiect – Carla Stanciu, tel: 0241 – 761603, interior 118. De asemenea, toti cei interesati au posibilitatea de a adresa întrebãri în direct membrilor echipei de implementare prezenti in cadrul emisiunii radio din data de 08.08.2008 (difuzatã pe frecventa 92.9 fm).

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 103