Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferința Anuală Ro-Boost SMEs: Prezentarea surselor de finanțare disponibile la nivel național și internațional pentru IMM-uri și nu numai

Reprezentanții mediului de afaceri de la nivel regional sunt invitați să ia parte la Conferința Anuală Ro-Boost SMEs „Exploatarea oportunităților internaționale de dezvoltare a afacerilor”, care va avea loc în mediul virtual prin intermediul platformei Cisco Webex, în data de 11 noiembrie 2021, începând cu ora 10:00, a anunțat vineri, 5 noiembrie 2021, Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Evenimentul se va desfășura sub egida Enterprise Europe Network, în contextul implementării de către ADR Sud-Vest Oltenia a proiectului Ro-Boost SMEs – “Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs”, finanțat de Comisia Europeană prin programul COSME și se înscrie în seria activităţilor organizate cu scopul de a sprijini sectorul IMM să exploateze noi oportunități de dezvoltare a afacerilor.

În cadrul conferinței vor fi prezentate modalități prin care companiile regionale pot identifica noi parteneri internaționali de afaceri prin intermediul Enterprise Europe Network. De asemenea, programul evenimentului va cuprinde prezentări referitoare la fonduri norvegiene disponibile prin intermediul programelor operate de Innovation Norway, precum și la alte surse de finanțare, disponibile la nivel național și internațional pentru IMM-uri.

Participarea la conferință este gratuită. Pentru mai multe detalii și înregistrare, puteți contacta experții Enterprise Europe Network de la nivelul ADR Sud-Vest Oltenia, la următoarea adresă de e-mail: office@adroltenia.ro.

Informații suplimentare referitoare la serviciile și oportunitățile oferite prin proiectul Ro-Boost SMEs se regăsesc la adresa: www.eenroboost.ro.

Sursa: ADR Sud-Vest Oltenia

Vizualizări: 192