Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost lansat apelul dedicat standardizării și evaluării unitare pentru sistemul de educație preuniversitar

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat vineri, 22 octombrie 2021, apelul non-competitiv „Standardizare și evaluare unitară pentru sistemul de educație preuniversitar STANDEV”, Axa prioritară 6, Obiectivul Specific 6.3&6.5&6.6.

Scopul principal al apelului constă în acordarea unui grant nerambursabil dedicat exclusiv continuării reformei curriculumului național prin abordarea componentei legate de evaluare din cadrul acestuia în vederea standardizării și evaluării unitare pentru sistemul de educație preuniversitar.

Pentru această cerere de propuneri de proiecte solicitantul eligibil este Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educație (CNPEE), organ de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridică, aflat în subordinea Ministerului Educației.

În cadrul apelului se va selecta un singur proiect cu valoare maximă eligibilă de 13.100.000 euro. Bugetul proiectului va fi exprimat doar în lei.

Descarcă ghidul

Sistemul informatic MySMIS 2014  se va închide în data de 5 noiembrie 2021, ora 16.00.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MIPE

Vizualizări: 191