Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Chestionar pentru tineri privind Anul European al Tineretului, lansat de Comisia Europeană

În urma adoptării propunerii oficiale de a face din 2022 Anul European al Tineretului o realitate, Comisia a publicat un sondaj dedicat tinerilor, prin intermediul cărora aceștia își pot împărtăși așteptările, interesele și ideile despre cum doresc să realizeze și să arate Anul.

Sondajul lansat ieri, 22 octombrie 2021, va ajuta la clarificarea temelor, a tipurilor de activități, precum și a moștenirii de durată pe care tinerii doresc să o vadă de la Anul European al Tineretului. Persoanele interesate pot completa chestionarul până la data de 17 noiembrie 2021, aici.

Conform comunicatului, Anul va include o serie de evenimente și activități pentru tineri, ideea fiind aceea de a stimula eforturile UE, statelor membre, autorităților regionale și locale în recunoașterea eforturilor tinerilor în timpul pandemiei și în sprijinirea și implicarea tinerilor.

Apelurile suplimentare pe parcursul anului 2022 vor permite colectarea mai multor idei pentru a le include în proces, iar tinerii vor ghida procesul înainte și în timpul Anului, astfel încât să poată beneficia la maximum, se arată în comunicat.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Comisia Europeană

Vizualizări: 128