Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Apel de proiecte adresat îmbunătățirii procesului de predare a limbii române preșcolarilor și elevilor aparținând minorităților naționale

AM POCU a lansat ieri, 15 septembrie 2021, în consultare publică Ghidul Solicitantului Condiții Specifice „Oferte și resurse curriculare îmbunătățite în vederea predării limbii române preșcolarilor și elevilor aparținând minorităților naționale din învățământul preuniversitar obligatoriu”, Axa prioritară 6 , PI 10.i, OS 6.3,6.5,6.6.

Scopul apelului îl reprezintă creșterea ratei de participare în învățământul primar și secundar prin dezvoltarea unor măsuri integrate de prevenție.

Pentru această cerere de propuneri de proiecte solicitantul eligibil este Ministerul Educației.

Ministerul Educației poate aplica în parteneriat cu:

  • Agenții, structuri/alte organisme aflate în subordinea/coordonarea ME şi alte organisme publice cu atribuții în domeniul educației şi formării profesionale, inclusiv asigurarea calității în învățământul preuniversitar.

În cadrul categoriei de parteneri eligibili mai sus menționați se înscriu și instituțiile de învățământ superior publice acreditate.

Bugetul alocat este de 10.000.000 euro pentru regiunile mai puțin dezvoltate (Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia, Centru, Sud-Est și Sud-Muntenia).

Conform ghidului, se va selecta un singur proiect cu valoare maximă eligibilă de 10.000.000 euro.

Descarcă ghidul

Observaţiile şi sugestiile pot fi trimise până la data de 25 septembrie 2021, pe adresa: consultare.pocu@mfe.gov.ro.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Vizualizări: 237