Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminar informativ adresat entităților interesate să depună proiecte în cadrul apelului „Intervenții prioritare pentru comunitățile rome”

Fondul Român de Dezvoltare Socială, în calitate de Operator al Programului „Dezvoltare locală, reducerea sărăciei şi creşterea incluziunii romilor” (Dezvoltare locală), finanţat prin Granturile SEE şi Norvegiene 2014-2021, organizează marţi, 27 iulie 2021, un seminar informativ adresat entităților interesate să depună proiecte în cadrul apelului de proiecte „Intervenții prioritare pentru comunitățile rome.

Evenimentul își propune să ofere participanților informații specifice privind condițiile de finanțare a proiectelor ce urmează a fi depuse în cadrul apelului.

Seminarul va fi organizat online și va fi transmis în direct, începând cu ora 13:00, pe canalele de YouTube și de Facebook ale Programului Dezvoltare locală. Ulterior evenimentului, materialele prezentate în cadrul seminarului vor fi accesibile pe pagina web aferentă Programului Dezvoltare locală, la secțiunea Resurse.

Orice persoană interesată va putea urmări transmisia în direct a evenimentului accesând următoarele linkuri:

și va putea adresa întrebări pe marginea documentației de apel, pe tot parcursul evenimentului, prin transmiterea lor sub formă de comentarii la transmisia în direct, pe canalul pe care urmărește evenimentul. Echipa FRDS va prelua întrebările adresate și va răspunde acestora fie în direct, pe parcursul evenimentului, fie în scris, ulterior, prin răspuns la comentariul (întrebarea) persoanei respective, conform anunțului oficial.

Apelul „Intervenții prioritare pentru comunitățile rome” a fost lansat la 15 iulie 2021 și se adresează unităților administrativ teritoriale de tipul comunelor și orașelor (inclusiv municipii) și organizațiilor neguvernamentale.

Proiectele trebuie să abordeze necesități identificate într-un mod participativ la nivelul comunității, care să conducă la îmbunătățirea facilităților sociale și educaționale pentru copii și tineri, creșterea accesului la servicii de sănătate și la îmbunătățirea condițiilor de locuit.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: FRDS

Vizualizări: 529