Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Innovation Norway: 1 milion de euro dedicat start-up-urilor!

Innovation Norway a lansat ieri, 13 iulie 2021, apelul dedicat start-up-urilor „Boost to Romanian Business sector: Business growth in Start-ups in the areas of Green Industry Innovation, ICT and Blue Growth”.

Bugetul apelului este de în valoare de 1 milion de euro, iar valoarea grantului este cuprinsă între 10.000 și 200.000 euro. Granturile pot reprezenta până la 85% din totalul cheltuielilor eligibile ale proiectului.

Apel va finanța proiectele depuse de start-up-uri în domenii precum inovare verde în industrie, creștere albastră și TIC, iar acestea trebuie să contribuie la creșterea cifrei de afaceri, a profitului și crearea de noi locuri de muncă.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 18 noiembrie 2021.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Granturile SEE și Norvegiene

***

www.fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din Granturile SEE și Norvegiene, dobândită de-a lungul timpului în cadrul a numeroase proiecte de succes, coordonate atât din poziția de beneficiar, cât și din cea de consultant. Pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul prezentului apel vă rugăm să ne scrieți la structuralcg@fonduri-structurale.ro.

Vizualizări: 2638