Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Două noi oportunități de finanțare pentru sprijinirea proiectelor culturale în Timișoara

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara a lansat în decursul lunii iunie apelurile 2 și 3 dedicate proiectelor strategice și evenimentelor de anvergură, respectiv sprijinirii și promovării culturii în municipiul Timișoara, în cadrul mecanismului financiar TM2023 RESTART.

Apelul 2/2021 – Proiecte strategice și evenimente de anvergură

Apelul este adresat asociațiilor sau fundațiilor care derulează activități în domeniul cultural și artistic, instituții publicelor de cultură, cu excepția celor în subordinea Primăriei Municipiului Timișoara, PFA-urilor, întreprinderilor familiale, întreprinderilor individuale sau societăților comerciale care derulează activități în domeniul cultural și artistic.

În cadrul apelului se acordă finanțări de până la 400.000 lei per ofertă culturală. Apelul dispune de un buget de 2.000.000 lei.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa rubrica noastră de alte finanțări.

Apelul 3/2021 - TM2023 RESTART

Instrumentul are ca scop deblocarea și derularea flexibilă a programului cultural „Timișoara - Capitală Europeană a Culturii” pentru anul 2021, printr-o alocare financiară de la bugetul local a proiectelor culturale care au fost dezvoltate până în prezent de către coordonatorii ce au fost cuprinși în dosarul de candidatură, conform propunerii de Program Cultural pentru anul 2021.

Bugetul total de care dispune apelul este de 4.000.000 de lei.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa rubrica noastră de alte finanțări.

Elena Buzilă,

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara

Vizualizări: 262