Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fundația „Alături de Voi” România organizează Enterprising for Tomorrow - Conferința de Antreprenoriat Social și de Implicare a Tinerilor!

Fundația „Alături de Voi” România a anunțat Enterprising for Tomorrow - Conferința de Antreprenoriat Social și de Implicare a Tinerilor. Evenimentul online va avea loc pe 13 mai 2021, în format online.

Fonduri-structurale.ro și consolid8.ro sunt parteneri ai conferinței.

În cadrul conferinței se vor aborda subiecte precum afacerile viitorului, care sunt oportunitățile pentru comunitatea din care facem parte și cum putem fi în avangarda noii paradigme care schimbă lumea întreprinderilor.

Experți internaționali în economie socială, autorități publice din România, Republica Moldova și Ucraina, reprezentanți ai Comisiei Europene, instituții financiare, antreprenori sociali și lideri vizionari vor prezenta informații exclusive despre un domeniu aflat pe agenda publică a Comisiei Europene, precum și:

  • finanțarea afacerilor sociale;
  • investiții de impact;
  • implicarea tinerilor;
  • tendințe globale și politici publice care vor duce la dezvoltarea sectorului de economie socială.

Eurodeputatul român Dragoș Pâslaru va prezenta datele privind realizarea unui plan european de acțiune pentru dezvoltarea economiei sociale pentru următorii 5 ani, la nivelul Uniunii Europene.

Formularul de înscriere este disponibil aici.

Mai multe detalii despre eveniment, precum și lista completă a speakerilor sunt disponbile aici.

Vizualizări: 671