Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se lanseaza Programul Operational pentru Pescuit

În ziua de 11 iulie a.c. se va desfăşura la Neptun, hotel Doina, sala de conferinţe Europa, lansarea oficială a Programului Operaţional pentru Pescuit.
Programul Operaţional pentru Pescuit al României a fost elaborat de către Agentia Naţională pentru Pescuit si Acvacultură, în conformitate cu legislatia Consiliului Europei, în urma unui proces de consultare a agentilor socio-economici, autoritătilor publice centrale si locale, sindicatelor, ONG-urilor si organizaţiilor profesionale. La conferinţa pentru lansarea Programului Operaţional pentru Pescuit sunt invitaţi oficiali ai Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ai Autorităţii de Management (Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură), ai Autorităţii de plată (Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit), ai Autorităţii de Audit (Autoritatea de Audit de pe lângă Curtea de Conturi), ai Autorităţii de Certificare (Direcţia pentru coordonarea agenţiilor de plăţi), a ministerelor implicte în implementarea obiectivelor Programului Operaţional pentru Pescuit. De asemenea din partea Comisiei Europene va participa o delegaţie condusă de domnul Emilio Mastracchio director în cadrul Direcţiei Generale MARE a Comisiei Europene. Sunt invitaţi şi reprezentanţi ai organizaţiile non-guvernamentale, universităţile de profil, institutele de cercetare, organizaţiile ale producătorilor, agenţilor economici care activează în domeniu.
Înregistrarea participanţilor va începe la ora 09,00 urmând ca la ora 10,00 să aibă loc deschiderea lucrărilor Conferinţei de lansare.
La ora 11,30 este programată o conferinţă de presă cu participarea reprezentantului ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale, a preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, a unui reprezentant al Direcţiei Generale MARE a Comisiei Europene.

Sursa: MADR

Vizualizări: 81