Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul național pilot de tip „Şcoala după şcoală” aferent POCU, lansat spre consultare publică

AM POCU a lansat ieri, 16 februarie 2021, în consultare publică, ghidul „Program național pilot de tip „Şcoala după şcoală” (Program național de educație remedială)”, AP 6/ PI 10.i/ OS 6.3.

Solicitantul eligibil în cadrul acestui apel este Ministerul Educației.

Suma alocată apelului este de 146.163.000 lei pe cele două tipuri de regiuni de dezvoltare, respectiv regiunile mai puțin dezvoltate și regiunea mai dezvoltată București-Ilfov.

Valoarea eligibilă a unui proiect este de maximum 146.163.000 lei.

În cadrul măsurilor finanțate în cadrul apelului, în vederea îndeplinirii obiectivelor specifice ale POCU 2014-2020 (OS 6.3), vor fi finanțate prin FSE, activități derulate pe parcursul semestrului II și până la finalul anului scolar 2020-2021, menite să reducă riscul de părăsire timpurie a școlii din învățământul preuniversitar, pentru elevii din ciclul primar și gimnazial, în special elevi din grupurile vulnerabile, cu accent pe elevii aparținând minorității Roma, elevi din mediul rural, elevi cu dezabilități, elevi din comunitățile dezavantajate socio-economic.

Descarcă ghidul

Observațiile și propunerile privind îmbunătățirea acestui document pot fi transmise la adresa consultare.pocu@mfe.gov.ro până la data de 26 februarie 2021.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Vizualizări: 2409