Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Secțiunea de implementare - raportare a cheltuielilor, disponibilă de astăzi în cadrul platformei granturi.imm.gov.ro!

Începând cu data de astăzi, 16 februarie 2021, platforma granturi.imm.gov.ro, în cadrul căreia au putut fi înscrise aplicațiile pe cele 3 măsuri aferente OUG 130, respectiv microgranturi, granturi pentru capital de lucru și granturi pentru investiții, dar și pe programul Electric Up, dispune de un nou modul numit Implementare, în cadrul căruia se regăsește secțiunea de Raportarea cheltuielilor.

©️ granturi.imm.gov.ro

Ce presupune modulul Implementare pentru fiecare dintre măsuri, conform procedurilor de implementare

Microgranturi

În termen de maxim 90 de zile din momentul plății ajutorului financiar către beneficiar, acesta are obligația efectuării cheltuielilor cu respectarea art. 4.3.1 alin (1). De asemenea, în același termen de maxim 90 de zile din momentul încasării ajutorului financiar de către beneficiar, acesta are obligația încărcării în aplicație a facturilor, documentelor de plată și raportului de progres (Anexa 8), sub sancțiunea recuperării ajutorului acordat.

Descarcă procedura

Granturi pentru capital de lucru

În termen de maxim 180 de zile din momentul plății ajutorului financiar către beneficiar, acesta are obligația efectuării cheltuielilor cu respectarea art. 4.3.1 alin (1). De asemenea, în același termen de maxim 180 de zile din momentul încasării ajutorului financiar de către beneficiar acesta are obligația încărcării în aplicație a facturilor, documentelor de plată și raportului de progres (Anexa 8), în caz contrar ajutorul acordat fiind recuperat.

Descarcă procedura

Granturi pentru investiții

În termen de maxim 12 luni  din momentul intrării în vigoare a contractului de finanțare, beneficiarul are obligația încărcării în aplicație a cererii de plată/rambursare (Anexa 10), a facturilor, documentelor de plată, raportului de progres prevăzut în anexa nr. 8 la prezenta procedură și documentele justificative care însoţesc raportul de progres, în caz contrar ajutorul acordat fiind recuperat.

Descarcă procedura

Ana-Maria Radu,

http://www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 4304