Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Nereușitele profesionale facilizează creativitatea? Haideți să aflăm împreună în cadrul celei mai noi ediții Fuckup Nights, Vol. VIII!

Joi, 28 ianuarie 2021, începând cu ora 19:00, Avi Cicirean - fondatorul Brand Minds, unul dintre cele mai mari evenimente din Europa, Dragoș Stanca - expertul în media și tehnologie, Oana Rotariu - analist de business și supraviețuitor Colectiv, celebrul judecător Cristi Danileț și antreprenoarea Veronica Soare vin la Fuckup Nights Bucharest în cadrul Vol. VIII, eveniment care aduce o perspectivă constructivă asupra nereușitelor profesionale, încurajând învățarea din situațiile dificile și facilitând astfel creativitatea!

Detalii despre fiecare dintre invitați sunt disponibile aici.

Moderatoare va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Evenimentul va fi realizat în mediul online, pe ZOOM, iar biletele pot fi achiziționate de aici.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina dedicată acestuia, dar și pe Facebook.

www.fonduri-structurale.ro este partener al Fuck Up Nights București.

***

Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III & Vol VI.

Fuckup Nights Bucharest, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc în 320 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport care își spun pe scurt poveștile din carieră într-o manieră informală.

Vizualizări: 314