Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiecte de aproape 700 milioane de euro, în derulare la nivelul Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții

Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții are în derulare, în acest moment, 7 proiecte cu fonduri europene în valoare de aproape 700 milioane de euro. Sunt proiecte care vor aduce îmbunătățiri importante în sistemul de protecție a copilului, vor acorda sprijin persoanelor cu dizabilități prin dezvoltarea tehnologiilor asistive și prin măsuri de incluziune și vor permite dezvoltarea de servicii sociale integrate, a anunțat ieri, 7 ianuarie 2021, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan.

Ca urmare a unei întâlniri cu Maria Mădălina Turza, președintele ANDPDCA, ministrul a declarat că „această discuție mi-a confirmat faptul că Ministerul Muncii și instituțiile subordonate pot construi o zonă dinamică de atragere a fondurilor europene pentru proiecte destinate grupurilor vulnerabile, dar și pieței muncii și digitalizării. Contăm pe parteneriatul cu organizațiile neguvernamentale, pe expertiza și implicarea acestora, pentru a demara și implementa proiecte sociale în România.

Sursa: Facebook | Raluca Turcan

Vizualizări: 202