Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Investiții la Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă prin fonduri europene

Baza de tratament și serviciile oferite de Institutul Național de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacității de Muncă vor fi îmbunătățite cu fonduri europene, se arată într-un comunicat oficial al Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Ieri, 5 ianuarie 2021, în cadrul unei vizite de lucru la Institutul National de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacității de Muncă, ministrul Muncii a identificat o serie de soluții privind dezvoltarea institutului prin fonduri europene.

Este unul dintre exemplele de instituții care își pot îmbunătăți serviciile și dotările cu ajutorul fondurilor europene. Am găsit aici o bază de tratament generoasă care poate fi valorificată pentru dezvoltarea unor servicii de recuperare, cu investiții din bani europeni. Am discutat, de asemenea, despre oportunitatea de a modifica legislația, astfel încât o parte a serviciilor oferite de Institut să poată fi asimilate serviciilor medicale”, a declarat ministrul Raluca Turcan.

Alte subiecte abordate în cadrul vizitei la INEMRCM au vizat digitalizarea și accesibilizarea spațiilor publice pentru persoanele cu dizabilități.

Suesa: MMPS

Vizualizări: 215