Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fonduri europene la festivalul internațional de film EnergaCAMERIMAGE!

DG Regio a anunțat faptul că, în cadrul ediției din acest an a festivalului de film EnergaCAMERIMAGE, a fost organizat concursul pentru cel mai bun spot publicitar pentru promovarea fondurilor europene. Autoritățile de gestionare din 13 regiuni (Dolnośląskie, Kujawsko-Pomorskie, Lubelskie, Lubuskie, Łódzkie, Mazowieckie, Małopolskie, Opolskie, Podkarpackie, Podlaskie, Pomorskie, Świętokrzyskie, Warmińsko-Mazurskie au fost supuse concursului la filmele din Ministerul UE și filmele din Mazurskie).

Juriul a selectat câștigătorii în două categorii: cel mai bun clip publicitar pentru promovarea fondurilor europene și cel mai bun clip publicitar pentru sprijinul UE în lupta împotriva pandemiei coronavirusului.

Lista câștigătorilor poate fi consultată aici

Context

Festivalul Internațional de Film al Artei Cinematografiei „EnergaCAMERIMAGE” este cel mai mare și mai renumit festival internațional dedicat artei cinematografiei și creatorilor săi - cinematografi. Are loc în fiecare an în Toruń, Polonia. Anul acesta, în perioada 14 - 21 noiembrie, cea de-a 28-a ediție a acestui festival internațional de film are loc în întregime online din cauza pandemiei de coronavirus.

EnergaCAMERIMAGE se concentrează în primul rând pe calitățile imaginii filmului și pe activitatea cinematografilor. Festivalul este o sărbătoare pentru fanii cinematografiei și, în același timp, promovează regiunea Kujawsko-Pomorskie.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: DG Regio

Vizualizări: 94